söndag 3 september 2006

Centern faller på eget grepp


Maud Olofsson är bästa vapnet mot centern och mot den borgerliga alliansen. Det är vi flera som konstaterat.

Hennes framträdande
i teve häromkvällen, där hon försvarade pigtjänsterna med att proletariatet köper godis för drygt fyra tusen varje år och därför visst har råd med pigor är redan en klassiker.

Centern i Torsås
har gått ett steg längre. De konstaterar fullt riktigt att anfall är bästa försvar och att det är effektivt att gräva i historien och låta den politiske motståndaren kräla i sin egen skit.

Men då måste
uppgifterna vara riktiga...

Regerande centerpartiet
i Torsås har utmanats av Bert Appert och hans Torsåsparti, eller Appertisterna som de kallas i folkmun. Appert har förflutet inom skolan och det är också där som han är starkast i sin kritik mot centerns vanstyre. Torsås har visserligen utsetts till årets skolkommun, men innebär det verkligen att kommunen har en bra skola?

Tidigare var Appert en kort tid kommundirektör i Karlshamn. Centern i Torsås påstår nu att han åsamkade Karlshamn en förlust på 41 miljoner kronor under sin tid där. Det har centern berättat i en annons i Kalmar läns tidning och även i ett utskick. Men det är inte sant. Sex partier i Karlshamn, s, v mp, fp, m och kd går nu ut gemensamt och försvarar Appert. Uppgifterna är inte riktiga!

Centern i Torsås är nog rätt rökta. Inte nog med att de i stället för att tala egen politik nu pratar om andras förehavanden. De sprider dessutom lögner omkring sig. Det är förtal!

Det bästa vapnet mot centern är centerpartisterna själva.
Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement, samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar
Bondeförbundets partiprogram 1933

Inga kommentarer: