lördag 10 oktober 2009

Jobbig förlust mot Lessebo


Sandbäckshults Innebandyklubb mötte Lessebo GoIF på fredagskvällen. Livet ute på planen verkade orättvist. Lessebo plockade lätt upp bollen från oss och var helt enkelt duktiga på att göra mål.


Vi skapade dock chanser och skottstatistiken var inte särskilt skämmig. Vi hade ett ribbskott och lyckades pilla in två mål. Men alltsom oftast såg det ut som på bilden där målvakten lyckades stoppa bollen. Matchen slutade 2–18.

- - - - -
Bilderna tagna med fast 50 mm. Bländare 2. Tiden 1/400 s. Klickar du på bilderna så får du upp dem i större storlek. Fler bilder.

3 kommentarer:

Jonny sa...

Storförluster är alltid jobbiga psykologiskt, särskilt om det är ett ungt lag och som siffrorna är offentliga. Men man får försöka se allt långsiktigt och bygga från grunden. Ibland kan en storförlust leda till ett trendbrott eftersom eventuell kramp paradoxalt nog kan släppa, ibland kan det ta längre tid, särskilt om laget förlorat många spelare inför säsongen.

Nicke Grozdanovski sa...

Det var ingen rolig förlust. Det är svårt att stå emot när det väl börjar rinna iväg. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Ni kan glädjas åt att Sandbäckshults damer spelade 2-2 mot Färjestaden borta.

Tomas Jonsson sa...

Vårt herrlag är ett ungt lag som till stora delar är nytt. Bara att hoppas att de mentalt klarar att stå emot tunga förlustmatcher och fortfarande tycker att det är kul att spela.

Damerna gick det bättre för – men det ska det göra! Där har vi ett mer erfaret lag.