måndag 25 januari 2010

Handboll från Mönsterås


Mönsterås HK tog emot Mörrums HK i helgen. Mörrum tog snabbt en stadig ledning med fyra mål som man behöll tills fem minuter återstod. Då kom Mönsterås ikapp och låg bara ett mål efter. Men trots spänningen på slutet så lyckades inte Mönsterås rå på Mörrum som åter kunde gå ifrån i slutminuterna. Matchen slutade 26–30.


Det här var andra handbollsmatchen som jag fotograferade. Den här gången körde jag med mitt 50/1,8 och stod på kortsidan så att jag hade alla spelarna framför mig. Mörrums nummer 20 plockade en hel del poäng.

4 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

Den nedre bilden är bra.
Är det inte en lagkamrat t.v. som ser ut att blockera? Det ser litet lattjo ut, men jag antar att han bara var där och slog ut med armen snarare mot den blåklädde t.h. än blockerar anfallaren.

Kjell E sa...

Du är lättlärd, bra bilder redan andra gången.

Tomas Jonsson sa...

Tack för kommentarer.

Den vitklädda råkade vara där. De snurrar ju runt och rusar igenom och det var roligare nu att försöka läsa ut vad som kommer att hända.

Första gången jag fotograferade var mest som ett prov. Nu kunde jag titta lite mer på spelarna och följa spelet så jag kunde se vem som förmodligen skulle skjuta. Nu ställer jag mig frågan om jag ska stå på höger eller vänster sida om målet?

Lasse Strömberg sa...

Tomas:

Det beror ju på vem som är anfallare. Men byter du sida så gå inte framför målvakten, det blir sånt djädra liv...