lördag 24 oktober 2015

Några bilder från senaste månaden


Halva hösten har redan passerat. Tiden bara rusar fram. Tycker det känns som bara nån vecka sen sommarlovet slutade. 

Sverige polariseras allt mer. Hatet legitimeras och jag är på gränsen till att orka med nyhetsflödet. Det är för mycket dåliga nyheter nu. Det tidiga 90-talet är tillbaka. Då var det flyktingar från Balkan. Ny Demokrati i riksdagen och lasermannen som sköt mot invandrare. Men då betraktades ändå rasism som olagligt. Idag är det fullt tillåtet att sprida en massa skit omkring sig på nätet och när blivande flyktingförläggningar brinner och invandrare mördas, samtidigt som SD lägger ut adresser till flyktingboenden och snackar om att "ta tillbaka landet", så löser alliansen och sossarna hatet genom att vika ner sig och besluta om tillfälliga uppehållstillstånd.

Skillnaden mellan tidiga 90-talet och idag är att nu finns internet där nättrollen kan sprida sin dynga och så finns det alltid någon knäppgök som går på det där och beväpnar sig och gör verklighet och tragedi av näthetsen.

Tänk om kärleken och toleransen i stället kunde få regera. Här är lite positiva bilder från senaste veckorna. Hemikring, konserter och innebandy. Lev väl!

Inga kommentarer: