söndag 20 juli 2008

Sommarfesten i Malexander 2008


Så blev det åter en sommarfest i Malexander. Henrik Tröst öppnar upp sitt familjehem invid Sommens strand och bjuder in sina och Karolinas vänner till en musikafton.

Bilderna i kavalkaden ovan visar Henrik själv, som väl rustad för eventuellt regn behöll storstövlarna på under konserten. Det massiva publikhavet kan skådas på en av bilderna. Liksom nu ettåriga Edit, Henrik och Karolinas dotter. Hon sprang och klättrade och var strålande glad.


Grillbilder. Regnet hotade Götaland denna Malexanderafton. Därför lämnade vi utomhusscenen och ett nybyggt hus uppe på en av kullarna på tomten fick bli konsertlokal. Men regnet visade sig aldrig.

Visade sig gjorde i vanlig ordning Ingemar Ragnemalm (nedre vänstra bilden). Självklara klassiker som Golfaren, Moderatvisan, Pokemon och Polisbil avnjöts tillsammans med nya alster i kluriga arrangemang. Sjö och Hegart höjde stämningen (nere till höger).

Ingemar lanserade också ett nytt namn för barréklämman som man sätter på gitarrhalsen. Fidel Castro" är nya namnet. Är du höger så begränsar klämman strängarnas frihet. Är du vänster så hjälper klämman strängarna till högre nivåer.

Lyssna på Ingemars visor.


Ny i Malexander var Turbo (vänstra bilden) som under en halvtimme bjöd på sina egna punkmemoarer. Han framförde solo låtar från de olika punkband han spelat med och berättade små historier. Oförglömliga låtar var "Vi ska dö" och "Om regnet vore öl". Rebecka (till höger) är en bred vokalist som obehindrat bjuder på musik från alla genrer.

Tidigare Musikfester i Malexander. 2006. 2007. Bilder 2007. Ljuv musik. Årets bilder är tagna med mobilkameran Sony Ericsson K810i, redigerade och tillvridna i Photoshop och klickbara om du vill se dem lite större.

Uppdatering: Lägger även ut en snutt via Youtube med Ingemar Ragnemalm och Korsfäst light.


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Inga kommentarer: